Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 22. februar 2004 kl 23.25 God morgen, Miami

Dylan skrider til verket

Ikke bare har tv-produsenten Jake (Mark Feuerstein) havnet i seng med Dylan (Ashley Williams), nå vil hun gjerne også gjøre jobben hans. (Foto: Warner Bros. TV)
Ikke bare har tv-produsenten Jake (Mark Feuerstein) havnet i seng med Dylan (Ashley Williams), nå vil hun gjerne også gjøre jobben hans. (Foto: Warner Bros. TV)
Tv-produsenten Jake har omsider fått oppfylt sin drøm om å være Dylans kjæreste. Men i praksis strever han med å være både hennes sjef og samboer.

Krisen kommer da frisøren Dylan gjerne vil produsere et innslag i "God morgen, Miami" – programmet som stadig er USAs minst sette frokost-tv. Lar Jake seg overtale av Dylans framlegging om innslaget? Ja, og går også med på å la henne produsere det.

Ukollegialt
Da avgjørelsen blir kjent, tar det ikke lang tid før de andre på settet anklager Jake for å være ukollegial. De mener han favoriserer Dylan bare fordi hun er hans kjæreste.

Ellers rakner det for noen hver i ukens episode – programlederen Gavin legger egget da han uttaler popsangeren Beyoncé Knowles’ navn feil, og tv-direktøren Frank skaffer seg en håndbok i hvordan han skal forføre en kvinne på arbeidsplassen.

Om serien
"God morgen, Miami" er signert David Kohan og Max Mutchnick som også står bak den prisbelønte (Emmy) serien "Will & Grace". Hovedpersonen er en ung og lovende tv-produsent som påtar seg en utfordrende jobb: Å produsere USAs minst sette frokost-tv-show, nemlig,"God morgen, Miami".

Produsenten Jake Silver er forelsket i showets søte frisør, Dylan Messinger. Med på kjøpet får Jake en nokså spesiell stab: en arrogant programleder, en selvopptatt medprogramleder, en ustabil værdame, egentlig nonne - og ikke minst en uselvstendig tv-sjef og hans late og nevrotiske assistent.

Privat har ellers Jake ellers en oppkjeftig bestemor, Claire, å handskes med. Hun er en dame i sin beste alder som elsker både livet og whisky.

De som er med
Jake Silver (Mark Feuerstein), produsent
Claire (Suzanne Pleshette), Jakes bestemor
Dylan Messinger (Ashley Williams), frisør
Gavin Stone (Matt Letscher), programvert
Lucia Rojas Klein (Tessie Santiago), medprogramleder
Sister Brenda (Brooke Dillman), værdame
Frank Alfano (Jere Burns), tv-sjef
Penny (Constance Zimmer), tv-sjefens assistent
Les mer: www.nbc.com/Good_Morning,_Miami/
Amerikansk komiserie
Original tittel: Good Morning, Miami (sesong 2), i kveld: "I Second that Promotion"
Produksjon: KoMut Entertainment Inc. i samarbeid med Warner Bros. Television (2002)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57