Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 22. februar 2005 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Nye forhold

Kelly (Deborah Mailman) er betenkt over aldersforskjellen mellom henne og Frank (Foto: Southern Star)
Kelly (Deborah Mailman) er betenkt over aldersforskjellen mellom henne og Frank (Foto: Southern Star)
Kelly og Frank er åpne om forholdet sitt da de i fellesskap går i 40-årsdagen til Franks beste venn. Men den store aldersforskjellen får Kelly til å stille spørsmålstegn ved hennes plass i kjærestens verden.

Stu og Christian byr på en skikkelig poker-kveld for å feire tilbakekomsten til deres gamle venn og sjefen blant korthaier, Zelko Milanovic. Adam og Justin blir med i spillet, og i løpet av kvelden oppdager guttene et og annet om sine respektive røtter.

Lucy får med seg Nikki på en soirée med gamle venner fra skolen. Lucy vil gjerne imponere sine skolekamerater, men det går ikke helt som planlagt. Nikki oppfører seg heller ikke helt pent. En katastrofe ligger i luften, men i stedet knyttes et sterkere bånd mellom de to jentene.

Bree er overlykkelig når Jeff ber henne med seg på åpningen av Camp David, en trendy, ny homsebar, men Jeff ser bare Simon…

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie, serie 4
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Gathering of Tribes"
Produksjon: Southern Star
Med: Samuel Johnson, Deborah Mailman, Alex Schepisi, Stephen Currey, Michael Dorman, David Tredinnick
Pressekontakt: Inger Larsen , tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78