Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 24. januar 1999 kl 20.15 Offshore

Offshore (ttv)

NRK1 søndag 24. januar kl 20.15
Offshore (68)

Gjensyn med Tor- Arne
Fengselsfuglen Tor-Arne Hoff (spilt av Håvard Bakke fra \"Pelle og Proffen-filmene) er tilbake i \"Offshore\". For å slippe å sone sin siste straff, arbeider han som elektrikerlærling. Slik møter han 16 år gamle Synne, som lett lar seg sjarmere av den freidige unge mannen.
Den nyansatte driftsdirektøren i NorWestOli, Kalle Olsen, legger planer for å tjene inn igjen pengene som selskapet tapte på streiken. Han er en moderne leder som er svært flink til å kommunisere med de ansatte. Han mener det er lettere å få de ansatte med på endringer dersom man forsøker å lytte til hva har de å si - uten at han dermed føler seg forpliktet til å ta hensyn til hva de har sagt...
En av planene hans er å sette ut forpleiningen på plattformen til et annet selskap. De andre i ledelsen er redde for hvordan dette skal bli mottatt på Huldra, men Kalle er sikker på at han kan få de ansatte med på endringen, og bestemmer seg for å dra ut for å snakke med dem. Særlig er det viktig for ham å snakke med forpleiningssjef Dagny, som med en slik omstrukturering vil bli degradert.
Jonny plages fortsatt av ryktene som går på Huldra om at det er han som har dumpet tønnene fra plattformen. Og Ståle benytter anledningen til å sette igang et av sine utallige veddemål.

Om \"Offshore\"
NRK Dramas suksesserie om livet til menneskene på oljeplattformen Huldra er nå inne i sin sjette sesong. \"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke. Serien også blitt godt mottatt av kritikerne og er solgt til svensk og dansk fjernsyn. I august i fjor ble serien tildelt Amanda-prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn, og nylig ble den kåret til beste tv-serie 1998 av Programbladets seere.
Opptakene til \"Offshore\" startet i mars 1996. Innen utgangen av 1998 hadde NRK Drama produsert i alt 91 halvtimes episoder, noe som er nok til at serien kan fortsette ut hele 1999.
I noen av rollene: Finn Schau, Mia Gundersen, Kalle Øby, Helga Mjeldheim, Frank Iversen, Anne Krigsvoll, Frank Krog, Rut Tellefsen, Anders Dahlberg, Wenche Kvamme, Suzanne Paalgard, Jarl Goli, Martine Karlsen, Kristoffer Joner, Stine H.Varvin, Christoffer Staib.
\"Offshore\" har egne sider på internett: www.nrk.no/drama/offshore/
På sidene ligger konkurranser og informasjon om serien og skuespillerne. Man kan også laste ned vignetten og klipp fra sesongens episoder.
NRK1 søndag kl 20.15
Reprise onsdag kl 23.15

Bilder (elektronisk via NTB/Data-tv/Internett)
Håvard Bakke er tilbake i rollen som Tor-Arne Hoff i \"Offshore\". (NTB-foto: Marit Hommedal)

Synne (Martine Karlsen) blir straks betatt av Tor-Arne (Håvard Bakke). (NTB-foto: Marit Hommedal)

Egenprodusert dramaserie
Regi ep. 67 - 69: Eli Skolmen Ryg
Prosjektleder: Bitte Monn- Iversen, tlf 23 04 91 64
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Manusforfatter ep. 67 - 69: Peder Udnæs
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, tlf 23 04 77 51