Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 5. desember 2008 kl 23.25 Si at du elsker meg

Bot og bedring

Jamie (Michelle Borth) begynner å tro på skjebnen igjen når hun møter Hugo (Luke Farrell Kirby) på den samme bensinstasjonen hvor de gjorde det slutt. (Foto: Minotaur Int.)
Jamie (Michelle Borth) begynner å tro på skjebnen igjen når hun møter Hugo (Luke Farrell Kirby) på den samme bensinstasjonen hvor de gjorde det slutt. (Foto: Minotaur Int.)
Mens Palek stikker halen mellom beina og forlater kona, gjenopptar Jamie kontakten med Hugo. Katie, derimot, angrer på at hun og ektemannen begynte i parterapi.

Palek har bestemt seg. Han pakker kofferten sin og forlater sin gravide kone til fordel for gutterommet hjemme hos mor. I sinne lover Carolyn at barnet skal hate sin egen far. Senere får Palek en telefon fra legen. Carolyn er blitt sendt til sykehuset med veer.

Jamie begynner å tro på skjebnen igjen da hun plutselig møter Hugo på den samme bensinstasjonen der de gjorde det slutt. De bestemmer seg for å ta opp igjen kontakten, og den avtalte middagen får overraskende følger.

Katie og David blir sterkt preget av skilsmissen til et vennepar. Katie føler at hun og David ikke kjenner hverandre lenger og sier at hun angrer på at de startet i parterapi. Kommentaren fører til en kjempekrangel, som igjen fører til et lidenskapelig kyss – det første på mange år.

Om serien
I denne amerikanske dramaserien følger vi tre par som går til den samme samlivsterapeuten, Dr. May Foster. Det eldste paret, David og Katie, er gift og har to barn, men de har ikke hatt sex på over et år. Carolyn og Palek, som er i 30-årene, sliter med å bli gravide og har gjort sex til en plikt. Det yngste paret, Hugo og Jamie, klarer knapt å holde fingrene fra hverandre, men har vanskeligheter med å binde seg til hverandre. De bryter etter hvert forlovelsen, men fortsetter å slite på hver sin kant.

Kvinnen, som skal rådføre de tre parene i samlivets mange utfordringer, spilles av den amerikanske skuespilleren Jane Alexander. I rollen som hennes ektemann Arthur, finner vi David Selby, som mange vil kjenne igjen som Richard Channing i "Falcon Crest".

Amerikansk dramaserie i ti deler (2007)
Originaltittel: Tell me you love me, series 1
Produsert av: Minotaur International Ltd.
I rollene bl.a.: Jane Alexander (May Foster), David Selby (Arthur), Michelle Borth (Jamie), Luke Farrell Kirby (Hugo), Ally Walker (Katie), Tim DeKay (David), Sonya Walger (Carolyn), Adam Scott (Palek)
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900
Les mer: http://www.hbo.com/tellme/


LENKER
  • http://www.hbo.com/tellme/