Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 5. mars 1999 kl 23.15 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)

NRK1 fredag 5. mars kl 23.15
Operasjon Big Sky (41:53)

Chris overtar som sjef
På grunn av det havarerte forholdet til Chris har Lauren solgt operasjon Big Sky for å reise til Paris. For sent har Chris innsett hva han egentlig føler for henne.
Lauren har imidlertid ikke latt sine sårede følelser gå ut over de ansatte i Big Sky. Hun satte nemlig én betingelse for salget: At Chris skulle overta som sjef under de nye eierne.
Men økonomien i selskapet er stadig anstrengt, og Chris føler seg tvunget til å påta seg oppdrag som han slett ikke ønsker. I kveldens episode blir han presset til å bli med på en jobb som viser seg å være hemmelig og slett ikke ufarlig.

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Overklassejenta Lauren (Alexandra Fowler) har arvet selskapet fra sin far, og går med liv og sjel inn for å få det på fote igjen. Som leder blir hun stadig utfordret av sjefspiloten Chris Manning (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\").
Det tilsynelatende hund- og katt-forholdet som har rådd mellom disse to fra første stund har imidlertid ikke kunnet dekke over den sterke tiltrekningen mellom dem.
Staben for øvrig består av fem piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. Scotty (Martin Henderson) er yngstemann på laget og Lexies trofaste beundrer. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame. Den livsglade Paula (Danielle Nuss) er sistemann på laget. Hun er ikke bare en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne.
NRK1 fredag kl 23.15

Bilde (via Scanpix/Data- tv/Internett)
Chris (Gary Sweet) må trekke i dress som ny sjef i flyselskapet Big Sky.

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
Med Gary Sweet, Alexandra Fowler, Rhys Muldoon, Lisa Baumwol, Martin Henderson, Robyn Cruze og Danielle Nuss
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51