Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 9. november 2005 kl 20.05 Doktor Who

Er Adam den rette?

Rose, Adam og Doktoren har reist til nær fremtid for å observere. (Foto: BBC)
Rose, Adam og Doktoren har reist til nær fremtid for å observere. (Foto: BBC)
I et fremtidsscenario oppdager Adam at livet som Doktorens kompanjong ikke er like enkelt som han trodde det skulle være.

Adam er svært fascinert av mulighetene tidsmaskinen gir ham. På en reise til nær fremtid oppdager han, Rose og Doktoren at Satellitt nr. 5 kringkaster signaler til hele jorden. Men det viser seg at de som mottar signaler om å bli "forfremmet" til 500. etasje aldri kommer tilbake.
Doktoren får en mistanke om at menneskeheten blir manipulert. Samtidig får han en annen mistanke om at Adam trolig ikke har det som skal til for å bli hans kompanjong.

Om serien
I den nye versjonen av kult-klassikeren "Doctor Who" møter vi Rose Tyler, spilt av tidligere popsanger Billie Piper. Da Rose møter en mystisk fremmed som kaller seg Doktoren, forstår hun raskt at livet aldri mer vil bli det samme. Faktisk står hele Jordens eksistens på spill, og det eneste håp om frelse ligger gjemt inni en helt spesiell blå boks.

Roses nye venn tilhører en utdøende rase, en såkalt "Time Lord", som reiser i tid og rom. Hvis Rose velger å reise med ham, vil hun kunne oppleve Jorden flere millioner år frem i tid samt møte fortidens storheter som Charles Dickens.

Underveis finnes liv og vesener merkeligere enn hun noen gang vil kunne forestille seg. Bare en ting er sikkert: Dette vil bli tidenes reise!

Britisk sci-fi drama (2005)
Originaltittel: Doctor Who
Kveldens episode: The Long Game
Produsert av: BBC
Med: Christopher Eccleston (Doktoren), Billie Piper (Rose), Steven Beckingham,
Corey Johnson, Anna-Louise Plowman, Bruno Langley, Nigel Whitmey
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 9918/988 588 80,
Les mer: http://www.bbc.co.uk/doctorwho/


LENKER
  • http://www.bbc.co.uk/doctorwho/