Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. november 2008 kl 19.55 Kvitt eller dobbelt

Prest duellerer i MGP

Kvitt eller dobbelt: Inge Solmo og Kent Remi Westergren skal duellere i emnet Eurovision Song Contest. Her med programleder Nadia Hasnaoui. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK
Kvitt eller dobbelt: Inge Solmo og Kent Remi Westergren skal duellere i emnet Eurovision Song Contest. Her med programleder Nadia Hasnaoui. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK
Det blir en spennende duell mellom en prest og en servitør i temaet Eurovision Song Contest i kveldens Kvitt eller dobbelt. Den med flest riktige svar går videre i programmet, mens den tapende duellanten må reise hjem. Blir det presten eller blir det servitøren?

Servitøren Inge Solmo er en 32 år gammel nordlending, bosatt i Ålesund. Han ble hekta på Eurovision Song Contest da han som niåring så Bobbysocks vinne med "La det swinge" i 1985. Inge elsker absolutt alt som har med Grand Prix å gjøre, og da spesielt de franske syngedamene. Hvis Inge vinner, skal pengene gå til hans andre store lidenskap – nemlig reiser.

Presten Kent Remi Westergren (38) bor i Drammen sammen med sin kone og to barn. Selv sier han at Eurovision Song Contest har vært en besettelse som har vart i over 30 år. Kent Remi er medlem av Grand Prix-klubben, og har en stor samling av Grand Prix-materiale på både cd, dvd og på mp3-spilleren. Den musikkglade presten har sett flere finaler live – både norske og internasjonale. Vinner Kent Remi duellen og går videre, skal han bruke pengene på å pusse opp hagen.

Nytt av året
Programmet har fått noen nye elementer. I år har vi deltakere i alle aldre og det er også duket for en Kvitt eller dobbelt-duell. I tillegg er hovedpremien på 48 000 kr doblet til 96 000 kr.

Om programmet
"Kvitt eller dobbelt" gikk første gang i 1961 og er blant NRKs mest kjente produksjoner. Programmet har vært sendt åtte ganger tidligere, den siste runden for voksne så sent som i 1994. Da var Knut Bjørnsen programleder. I 2006 og 2007 ble Kvitt eller dobbelt igjen en seersuksess med Nadia Hasnaoui som programleder.

Egenprodusert underholdning (2008)
Programledere: Nadia Hasnaoui
Hoveddommer: Merete Smith
Prosjektleder: Gitte Calmeyer
Pressekontakt: Silje Marie Lien 23044101/97525287, Karoline Berg 23049486/90108954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 90, info@nrk.no


LENKER
  • Les mer