Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 27. juli 2009 kl 22.15 The Street

Uheldige hendelser

Eddie McEvoy (Timothy Spall)  treffer sin gamle flamme Pat ( Kim Thomson). (Foto: Granada)
Eddie McEvoy (Timothy Spall) treffer sin gamle flamme Pat ( Kim Thomson). (Foto: Granada)
Drosjesjåføren Eddie McEvoy styres av følelsene sine. Han får nyss om at gamlekjæresten Pat driver en pub, og klarer ikke la være å stikke innom en veldelighetskveld der. Før han vet ordet av det har han betalt 14 000 kroner for et biljardspill for å imponere henne.

Eddie kommer hjem, blakk og temmelig pussa. Der venter kona, Margie, som er uvitende om at Eddie har brukt opp familiens penger.

Verre er det at hun bærer på en fryktelig hemmelighet hun vil dele med ham. Men Eddie legger seg, og neste dag venter nok en ulykksalig hendelse.

Om serien
Den britiske tv-serien forteller om livet og lidenskapene bak dørene i Bold Street, Manchester. Serien er skrevet av anerkjente Jimmy McGovern og den har vunnet mange prestisjefylte priser for ypperlig spill og god regi.

De menneskelige dramaene som spiller seg ut i den nord-engelske byen, er viklet inn i hverandre. Du møter en trebarnsmor som kjeder livet av seg, elskeren hennes forvandler seg til å bli hennes verste fiende, en desillusjonert mann oppdager at han likevel betyr noe for familie og venner, et uventet vennskap som snur opp ned på en drosjesjåførs liv, og to søstre som etter mye krangel finner tilbake til hverandre på grunn av et ekteskap som bryter sammen.

Flere av rollene er besatt av kjente skuespillere vi tidligere har kunnet glede oss over.

Britisk dramaserie i seks deler (2006)
Manus: Jimmy McGovern
I rollene: Timothy Spall, Ger Ryan og Kim Thomson
Produsent: Granada
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900