Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 mandag 22. november 2010 kl 19.55 Top Gear - Australia - Premiere!

Underholdende om bil –


I kveld starter en ny runde med "Top Gear ", denne gangen fra Australia. Programlederne er australske, og minst like underholdende som sine britiske kolleger.

Dette er den andre sesongen der arenaen for bilkjøring, -testing og –stunts foregår i Australia. Det er altså laget én serie tidligere fra dette kontinentet, der australierne Warren Brown og Steve Pizzati er programledere. NRK har ikke sendt den første serien, men nå får vi likevel gleden av å møte den entusiastiske duoen. I tillegg ønsker de to en tredje programleder velkommen, den kjente jazztrompetisten James Morrison.

James får lov til å velge sin egen bil til den første testen. Hvilken, skal vi ikke røpe her, men han karakteriserer den slik: «Dette er virkelig en utrolig bil. Den forsterker kjøreegenskapene dine sånn at du føler deg som en Michael Schumacher; og med det mener jeg ikke rik og pensjonert, men rett og slett ....rask!»

Steve bestemmer seg for å følge opp med sin egen BMW 135i, og kappkjøringen rundt Oran Park tar virkelig av. Herfra gjelder det bare å holde seg fast og forberede seg på flere godiser.


Britisk underholdningsserie. 2009
Produsert av BBC
Originaltittel: Top Gear, Australia, series 2
Pressekontakt: Sidsel Mundal 23 04 92 82/414 52 326
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 Publikumssevice