Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 9. oktober 2004 kl 19.55 Noen bedre

En gutt med stålvilje

Tore Strømøy har møtt 16 årige Alf Marius Valan fra Leirfjord i Nordland i kveldens program. (Foto: Harald Eggen, NRK)
Tore Strømøy har møtt 16 årige Alf Marius Valan fra Leirfjord i Nordland i kveldens program. (Foto: Harald Eggen, NRK)
En gutt med vilje av stål. En hund etter radio. Som vanlig får du høre gode historier og møte spennende mennesker når Tore Strømøy og Philip Staven Mittet inviterer til "Noen bedre" for femte gang.

Alf Marius Valan fra Leirfjord i Nordland ble født med en alvorlig hoftelidelse. Legene som undersøkte ham, trodde han kom til å bli en krøpling og sendte gutten hjem fra sykehuset med skinner. Men Alf Marius nektet å bli liggende stille. Han ville være som alle andre. Derfor bestemte han seg for å bli idrettsmann. I kveldens "Noen bedre" møter vi gutten med stålvilje, og får høre om en idrettskarriere langt utenom det vanlige.

Vi møter også Per Åge Asbjørnslett fra Snillfjord i Sør Trøndelag, som rett og slett holdt på å le seg i hjel under en revyøvelse. I kveld er han i livsfare igjen når revykometen Sveinung Kveli fra Lierne entrer studio som "humorvikar".

En hund etter radio
En annen godbit er møtet med hunden Ludvig II. Han er en hund etter gode radioprogram, og i kveld kårer han Norges beste program for hunder. I finalen stiller Vidar Lønn-Arnesen fra Ti i skuddet, Kari Sørbø fra Her og nå, Ole Jacob Jorsett fra Radiosporten og Hans-Petter Jacobsen fra Nitimen. Alle skal de prøve å overbevise Ludvig II om at deres program er best.

Kveldens imitatorer
Vi møter Ruben Kvålset fra Notodden, Johanne Magnus fra Bergen og Stig Jarle Nordberg fra Skånland i Troms, mens Øyvind Svaleng fra Mo i Rana, alias "Vise Klaus" sørger for musikken. Og vi får møte Ronald Andersen fra Sagstua som lærer folk hvordan du kan bli en hit i selskapslivet ved å huske navn.

Om Noen bedre
Noen bedre er Tore Strømøys nye underholdningsserie lørdagskveldene på NRK1. Programlederen har selv utarbeidet idé og konsept, og han satser på å gi det norske folk en festkveld.

Serien byr først og fremst på humor, men den gode historien er også sentral. Det skal handle om dyr, tilfeldighetenes spill, imitasjon, rare kunster, musikalske innslag og et møte med hverdagshelter.

Tore har fått med seg sin egen assistent i programserien. Sju år gamle Philip Staven Mittet fra Trondheim skal hjelpe programlederen med å la andre slippe til med sine historier, talenter og sprell.


Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Tore Strømøy
Prosjektleder: Henning Skjæret
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10
Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer