Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 2. juli 2002 kl 19.30 Mat


Tina byr på påskemiddag, selv om vi for lengst har lagt påsken bak oss. Lammestek smaker godt hele året!

Tinas variant er er krydret med hvitløk, salvie og timian og blir servert med potetgrateng, fennikel, oliven og tomater.

I kveldens episode av ”Mat” skal vi også bli med programleder Tomas Tengby til Sicilia, der man har en lang tradisjon for å lage vakker og god marsipan.

I ”Tomas tips” får vi en gjennomgang av ulike salttyper og deres særegenheter. Dessuten fortsetter den lille vinskolen med vinkjenner Anders Arena.

Om serien
Programleder Tomas Tengby og kokk Tina Nordström tar oss med rundt i det europeiske kjøkken. De lover nyttige og spennende retter for alle – også nybegynnere. Hovedingrediensene er frukt, grønnsaker, fisk og skalldyr.

Vi blir også med på innkjøp og på spennende matreiser, og det blir reportasjer og historikk. Og ikke minst vil det bli forslag til alternative råvarer som kan lokke seerne ut på kjøkkenet.

På www.svt.se/mat finner du alle oppskriftene, tips og annen matnyttig informasjon.

Svensk serie fra 2001
Produksjon: SVT
Programleder: Tomas Tengby
Kokk: Tina Nordström
Pressekontakt: Helene Amlie, tlf. 23047853/90775758


LENKER
  • Hjemmesider 
  • Kveldens oppskrifter