Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 3. september 2004 kl 22.30 Detektimen: Politiagentene

Det perfekte alibi?

Chris (Jacinta Stapleton) lever farlig – i Politiagentene. (Foto: Beyond Distr.)
Chris (Jacinta Stapleton) lever farlig – i Politiagentene. (Foto: Beyond Distr.)
Etter en pause siden slutten av april er den australske kriminalserien Politiagentene nå tilbake. Som før ligger intrige, miljø og persontegning nær opp til virkeligheten.

I kveldens episode blir Chris, den yngste av spanerne ved politiet i Melbourne, sendt inn i et av byens nattklubb-miljøer for å avdekke et mord på en narkolanger. Hovedmistenkte viser seg å være en viss Kate Prentice, og Chris oppdager at hun hadde et hett forhold til Kate på samme tid som mordet fant sted. Kan Chris være et alibi for Kate?

Saken blir tilspisser seg da politiagentene Angie og Peter ut at Kate var på nattklubben da mordet ble begått, noe Chris ikke får til å stemme...

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Den nye politiagenten heter Christina (Chris) Dichiera og gruppens nye sjef Luke Harris (Gary Sweet) begynner å bli varm i trøya.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (sesong 7)
Kveldens episode: Sex, Drugs & Deep House
Produsert av: Beyond Simson Le Mesurier
Med: Peter Phelps, Gary Sweet, Kate Kendall, Jacinta Stapleton, Jeremy Kewley og Katrina Milosevic
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer