Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 5. januar 2006 kl 22.30 Berserk til Valhall

Mannskapet samles

Jarle Andhøy, Alex Rosén og David Mercy har vært på en ny og eventyrlig reise. Denne gangen til Russland (Foto: wildvikings.com)
Jarle Andhøy, Alex Rosén og David Mercy har vært på en ny og eventyrlig reise. Denne gangen til Russland (Foto: wildvikings.com)
Kaptein Jarle Andhøy og Alex Rosen er klare for en ny seilas med Berserk. Denne gangen går turen til Russland, Sverige og England. Med på ferden er også amerikaneren David Mercy og den tamilske samen Espen Tarberg.

I "Berserk til Valhall" vil mannskapet om bord knytte vennskapsbånd med Russland. Den nye serien har et klart dokumentarpreg, og Jarle Andhøy og Alex Rosén med mannskap vil fremstå som "vår tids nye oppdagere". I serien er det også lagt inn spennende arkivklipp fra historien som berører Norge og Russland.

I kveld
Jarle og Alex tar opp tråden fra "Berserk mot Nordpolen" for å fullføre vennskapsseilasen som ble avbrutt sist. Den gang ble de kastet ut av Spitsbergen av Sysselmannen på Svalbard.

I kveld reiser de fra Tromsø til Bjørnøya for å hente ut dyrenes konge, amerikaneren David Mercy. Med på ferden blir også Espen Tarberg, den tamilske samen vi har møtt tidligere.

Mannskapet på fire er nå komplett og den eventyrlige ferden kan begynne. Men først vil David Mercy redde tre isbjørner på Bjørnøya.

Samproduksjon mellom wildvikings.com og NRK (2005)
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80,LENKER
  • Les mer: