Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 30. desember 2000 kl 21.50 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)


NRK1 lørdag 30. desember kl 21.50
Med hjartet på rette staden

Svindel med jukebokser

Claude Jeremiah Greengrass slutter ikke å overraske. Sist så vi han i selskap med glamorøse fotomodeller. I kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\" prøver han å gjøre penger på utleie av jukebokser.

Greengrass\' gamle kompis Reggie Rawlins (Roger Lloyd Pack) dukker opp og tilbyr ham en mulighet til å gjøre gode forretninger på å leie ut jukebokser. Men det er flere aktører i denne bransjen som ikke ser med blide øyne på nykommere. Greengrass og hans kompanjong får snart erfare at et større leasingfirma prøver å presse dem ut med ufine metoder. Nick Rowan forsøker å finne ut om det foregår noe ulovlig.

Nicks kollega Ventress (William Simons) er kommet i økonomiske vanskeligheter. Datteren skal gifte seg. Ventress tar kontakt med et firma som leier ut partytelt. Han betaler regningen på forskudd, men partyteltet ser han aldri noe til. Aidensfield-politiet vil ikke la dette gå upåaktet hen og setter i gang etterforskning.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Og hans lille datter Katie er blitt en livlig unge.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess. Vi er nå kommet til serie 6 av \"Med hjartet på rette staden\".

NRK1 lørdag kl 21.50

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 6, episode 8)
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)

Bilder
1. Nick Rowan (Nick Berry) og Greengrass\' kompanjong Reggie Rawlins (Roger Lloyd Pack) i jukeboks-bransjen.

2. Nicks kollega Ventress (William Simons) planlegger bryllup for sin datter og havner i et økonomisk uføre.