Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 12. mars 2004 kl 23.15 Millionloddet

Store forandringer

Alison (Amanda Redman) må innta vitneboksen for å hindre at lotteriet tar tilbake alle millionene hun har vunnet (Foto: ITV)
Alison (Amanda Redman) må innta vitneboksen for å hindre at lotteriet tar tilbake alle millionene hun har vunnet (Foto: ITV)
Det er duket for store endringer av flere slag for familien Braithwaite. Mens magene til gravide Alison og Tamsin fortsetter å vokse, minker millionkontoen.

Eurolotteriet har bestemt seg for å saksøke Alison fordi de mener vinnerloddet som sikret henne millioner av pund ikke er gyldig. Familien tropper optimistiske opp i rettsalen og satser på at alt vil gå bra.

Men Alison er mer nervøs enn hun vil innrømme. Det er ikke til å komme bort i fra at loddet ble kjøpt ulovlig. Det var Charlotte som kjøpte det. Klarer hun å lyve og påstå noe annet?

Søt hevn
Charlotte må tåle synet av den lille drittungen som startet alle problemene i utgangspunktet. Den tidligere skolevenninnen sladret om alle Charlottes hemmeligheter til sin far, som jobber i tabloidpressen. Men snart skal den forræderiske jenta selv få som fortjent, ved hjelp av Charlottes to tøffe storesøstre.

Om serien
Familien Braithwaite er endelig tilbake på skjermen igjen med sine gleder og sorger. Utover våren viser NRK1 seks nye episoder om den ordinære forstadsfamilien som plutselig ble millionærer.

I første runde av "Millionloddet" vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker. Alisons ektemann David hadde også hemmeligheter, han var utro med sin sekretær Elaine. Hemmelighetene ble avslørt, og familien på fem flyttet til en stor villa hvor de begynte å leve livet som millionærer.

Når vi nå møter dem igjen, står utfordringene fortsatt i kø. Eldste datter Virginia er lesbisk og sliter med kjærlighetsproblemer, mellomste datter Sarah har giftet seg, skilt seg og fått en sønn – og yngste datter Charlotte mistrives på skolen. Alison og David må ta tak i ekteskapet sitt for alvor, etter utroskap på begges kant.

Britisk dramaserie fra YTV
Sesong 3
Originaltittel: At home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davidson, Sarah Smart, Sarah Churm og Keeley Fawcett
Pressekontakt: Elisabeth Burø, tlf: 23 04 98 32/93 04 66 97