Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 12. november 2005 kl 19.55 Hvilket liv!

Susan leker detektiv

Susan (Zoë Wanamaker) til høyre, infiltrerer tannlegekontoret for å avsløre
Susan (Zoë Wanamaker) til høyre, infiltrerer tannlegekontoret for å avsløre "morderen", Mr. Addis. Ben (Robert Lindsay) er ikke helt glad for dette, mens sønnen Michael (Gabriel Thomson) oppmuntrer morens detektivarbeid (Foto: BBC)
Susan er helt oppslukt av tv-detektiven Morse, og da en av Bens pasienter i full narkose forteller at han har myrdet sin kone, setter hun selv i gang en intens etterforskning.

I mellomtiden har yngstesønnen Michael fått seg ny kjæreste, noe han helst vil holde moren utenfor. Han oppmuntrer derfor Susan til å bruke all sin tid på å avsløre "morderen", Mr. Addis. Susan infiltrerer blant annet tannlegekontoret på jakt etter DNA.

Men Susans detektivarbeid begynner å skape vanskeligheter for Ben. Ikke bare stjeler hun lommeboken til Mr. Addis, hun roter også gjennom søppelet hans og planlegger å bryte seg inn i leiligheten hans.

Spørsmålet er bare hvem som ender bak murene – Mr. Addis eller Susan?

Om serien
Ben Harper (Robert Lindsay) er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Kona Susan (Zoë Wanamaker) er både rappkjeftet og temperamentsfull og barna Nick (Kris Marshall), Janey (Daniela Denby-Ashe) og Michael (Gabirel Thomson) sørger for liv og røre på hjemmefronten.

I sesong 5 har Nick flyttet hjemmefra, mens Janey kommer tilbake fra universitetet med den lille sønnen Kenzo. Yngstemann Michael bor fortsatt hjemme. Abi (Siobhan Hayes), som er en slektning av Ben, bor også hjemme hos Harpers. Roger (Kieron Self) er en kollega av Ben på tannlegekontoret. Han har et godt øye til Abi.

Britisk komiserie (2004)
Originaltittel: "My Family", sesong 5
Med Robert Lindsay, Zoë Wanamaker, Kris Marshall, Daniela Denby-Ashe, Gabriel Thomson, Siobhan Hayes, Kieron Self
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78