Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 15. juni 2004 kl 20.25 Når storken svikter

Endelig hjem med datteren

Vi blir med når Vibeke og Stig henter lille Signe Komal i India. (Foto: DR)
Vi blir med når Vibeke og Stig henter lille Signe Komal i India. (Foto: DR)
Vibeke og Stig er endelig klare for å reise hjem fra India med sitt nye familiemedlem, tretten måneder gamle Signe Komal. I tredje del av denne danske dokumentarserien møter vi også Anders og Charlotte som allerede har adoptert Simon fra Colombia. Nå ønsker de et barn til.

Vi blir med når Vibeke og Stig skifter bleie og blander morsmelkserstatningen for første gang. – Det er dette vi har arbeidet mot i så mange år – å bli en familie, sier Vibeke. Endelig er målet nådd.

Ønsker å adoptere igjen
- Jeg kunne se for meg meg selv med langt lyst hår, en flott mammakjole og stor mage, sier Charlotte. Etter flere års forsøk på å bli gravide og nedslående tilbakemeldinger fra legen bestemte de seg for å adoptere. I dag er Anders og Charlottes adoptivsønn Simon fire og et halvt år gammel, og de har bestemt seg for å adoptere et barn til fra samme land.

Om serienI denne danske dokumentarserien følger vi fem par som alle har vært gjennom mislykkede forsøk på å bli gravide, med blant annet kunstig befruktning, sex på kommando og soneterapi. Nå har de bestemt seg for å adoptere, og vi følger dem gjennom adopsjonsprosessen.

Innkjøpt dansk dokumentarserie i fem deler fra DR
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252

Bilder
Vi blir med når Vibeke og Stig henter lille Signe Komal i India. (Foto: DR)