Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 2. oktober 2002 kl 22.00 Store Studio

Musikk med Frost

Anne Sandvik Lindmo er programleder for
Anne Sandvik Lindmo er programleder for "Store Studio". (Foto: NRK)
Popgutten Per Sundnes og filosof Lars Fredrik Händler Svendsen er på plass i panelet i kveldens ”Store Studio”. Ved roret sitter programleder Anne Sandvik Lindmo, som introduserer ukas gjester, blant andre Arne Nordheim. Aggie Petersen alias Frost står for det musikalske.

Frost gav i forrige uke ut sitt andre album, ”Melodica”, som er blitt til ved hjelp av kjæresten Per Martinsen. Han har blant annet vært produsent for platen. Frost har høstet relativt gode kritikker for albumet, som er det andre så langt. ”Melodica” er tydelig inspirert av 80-tallet, og er i elektronikastil.

- Jeg skjønner ikke hvorfor 80-tallet har så dårlig rykte, det ble da laget masse bra musikk på den tiden, sier popstjernen selv. Hun har for øvrig, mellom den første og andre platen, blant annet jobbet i NRK, i programserien U – med både skuespill og som programleder.

Arne Nordheim stikker innom for å snakke om aktuelle saker som engasjerer de tre rundt bordet. En og annet meningsytring om musikk vil det nok bli når komponisten er på plass.

Om ”Store Studio”
Programserien ”Store Studio” er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen et knippe gjester de har lyst til å snakke med, og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

- ”Store Studio” skal handle om musikk, bøker, reklame, design, film, teater, mat og klær, og gjester blir de som kan snakke om disse sakene. Programmet handler om det vi i redaksjonen synes det er verdt å bruke tid på. Diktatur er ikke alltid så dumt, sier programleder Anne Sandvik Lindmo.

Rundt studiobordet sitter programlederen og hennes medsammensvorne: popfaglig ansvarlig NRK-reporter Per Sundnes, forfatter og filosof Lars Fredrik Händler Svendsen og Harriet Karoliussen som resten av uken er redaktør i Morgenbladet. De tre er håndplukket fordi de ikke er redde for å si akkurat hva de mener. De skal bidra med kvalifisert sladder og velformulert synsing, både i form av panegyrisk hyllest og den aller biskeste slakt.

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Sandvik Lindmo
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10,