Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 16. oktober 2004 kl 19.55 Noen bedre

Staute foreldre

Tore Strømøy og Olaf Kleiven. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Tore Strømøy og Olaf Kleiven. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I kveld får vi møte de fantastiske foreldrene, besteforeldrene og oldeforeldrene Mary og Olaf Kleiven fra Skaun i Sør Trøndelag. I 50 år har de vært "småbarnsforeldre" for sin psykisk utviklingshemmede sønn Ola.

Dette er den rørende historien om foreldreparet som ikke klarte å sende sønnen sin på en institusjon, og i kveldens lille reportasje får du se og høre hvordan dette livet har vært.

Imponert vil du nok også bli når 19 år gamle Christel Alsos Monsen fra Fauske synger Leonard Cohens "Hallelujah". Mange mener dette er tv-debuten til et av de største norske sangtalentene på flere år.

Talent er også 2 år gamle Robin André Albertsen fra Trondheim, som tross sin unge alder allerede har tilegnet seg mer lærdom enn mange eldre. I kveld møter den lille sjarmøren utdanningsminister Kristin Clemet i duell.

Sjarmerende blir også møtet med hunden Kompis, som sammen med eier Halvard Hansen, Tore og Philip lager en skikkelig "hjemme alene-fest" i studio.

Deltakere i imitatorkonkurransen er Rune Westrum fra Risør, Ida Elde fra Sortland og Steinar Hesthammer fra Bergen. De skal imitere Vaktmesteren, en hund og Sissel Kyrkjebø!

Dessuten får seerne møte Kine Skiaker fra Siggerud som reddet åtte valper fra å dø.

Om Noen bedre
Noen bedre er Tore Strømøys nye underholdningsserie lørdagskveldene på NRK1. Programlederen har selv utarbeidet idé og konsept, og han satser på å gi det norske folk en festkveld.

Serien byr først og fremst på humor, men den gode historien er også sentral. Det skal handle om dyr, tilfeldighetenes spill, imitasjon, rare kunster, musikalske innslag og et møte med hverdagshelter.

Tore har fått med seg sin egen assistent i programserien. Sju år gamle Philip Staven Mittet fra Trondheim skal hjelpe programlederen med å la andre slippe til med sine historier, talenter og sprell.


Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Tore Strømøy
Prosjektleder: Henning Skjæret
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
Vises også i nett-tv.


LENKER
  • Les mer