Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 27. desember 2000 kl 12.00 Den utrolige reisen 2

Den utrolige reisen 2 (t)

NRK1 onsdag 27. desember kl 12.00
Den utrolige reisen 2

Firbeint trio på loffen

For tre år siden viste NRK den sjarmerende Disney-filmen \"Den utrolige reisen\", om to hunder og en katt som legger ut på en farefull reise gjennom ødemarka. Nå får vi et gjensyn med våre rådsnare firbeinte venner, som denne gangen havner på villstrå i storbyen San Francisco.

Den freidige bulldoggen Chance, den kresne rasekatten Sassy og den kloke golden retrieveren Shadow blir kastet ut i nye eventyr i \"Den utrolige reisen 2\". Denne gangen skal familien på ferie til Canada, og dyrene skal være med. Men så oppdager Chance til sin forskrekkelse at de skal bli sendt som pakkegods, og han overtaler de andre to til å rømme på flyplassen.

Dermed befinner de seg helt på egen hånd i San Francisco, og møtet med storbyens mange farer blir sjokkartet for de hjemmekjære forstadsdyrene. De havner oppi både morsomme og farlige situasjoner, og får uventet hjelp fra en lurvete gjeng med løshunder. Og Chance forelsker seg i en skjønn bytispe ved navn Delilah...

Hele 45 dyr medvirker i filmen, mens menneskene spiller en ganske underordnet rolle. Stjerneskuespillerne Michael J. Fox, Sally Field og Ralph Waite har gitt sine stemmer til den firbente trioen.

NRK1 onsdag kl 12.00

Amerikansk spillefilm fra 1996
Originaltittel: Homeward Bound II: Lost in San Francisco
I rollene bl.a. Robert Hays, Kim Greist, Kevin Chevalia, Veronica Lauren
Produksjon: Walt Disney Pictures
Regi: David R. Ellis
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 (helene.amlie@nrk.no)