Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 23. desember 2004 kl 20.35 Evig ung

Jon i klemma

Tina (Marsha Thomason) har stevnemøter med eksen Jon, men deres egen datter kommer i mellom. (Foto: BBC)
Tina (Marsha Thomason) har stevnemøter med eksen Jon, men deres egen datter kommer i mellom. (Foto: BBC)
En tid satt Jon på den grønne gren. Tenåringsdatteren Katie var begynt å ta ham til seg. Og noe av den gamle gløden er gjenoppstått mellom Jon og Katies mor, Tina. Da slår lynet ned i familietreet.

Det begynner med at 13 år gamle Katie en dag konfronterer Jon med en del vanskelige spørsmål om kjærlighet. Ikke generelt, men spesielt om forholdet mellom hennes mor og ham. Elsket han henne den gang? Og er han ute etter Tina igjen?

Slik lyder de provoserende spørsmålene fra en tenåringsdatter om sin egen far og mor.

Blindebukk i kjærlighet
Katie har vært overlatt til å finne ut om sine foreldre på egen hånd. Hun antar at Jon stakk av fra moren den gang foreldrene var tenåringer. Og hun gjør faren oppmerksom på at Tina allerede har en kjæreste, nemlig Mike.

Men foreldrene fortsetter å ha stevnemøter. Nå i Jons firmabil fra British Telecom. Som et slags skalkeskjul pga. Katies oppførsel.

Men en dag får Jon kniven på strupen av datteren.

Samtidig har lykken snudd til det bedre for Andy og Emma – nå inviterer de til forlovelsesparty!

Om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummerer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Britisk underholdningsserie i ti deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 1)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt:Steinar Dahl , tlf. 23 04 74 57