Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 27. november 2007 kl 20.00 Waterloo Road

Drama fra skolemiljø

Jack Rimmer (Jason Merrells) og Steph Haydock (Denise Welch) (Foto: BBC)
Jack Rimmer (Jason Merrells) og Steph Haydock (Denise Welch) (Foto: BBC)
Den videregående skolen i Rochester i Manchester har sett bedre dager. Her forekommer både abort, skilsmisser og selvmord, men det viser seg at noen få, gode lærere kan forandre skolen til det bedre. Serien er i åtte deler.

Jack Rimmer får en stor utfordring når skolens rektor må trekke seg tilbake etter et nervøst sammenbrudd. Jack går imidlertid til verket med stor vilje til forbedring, og ansetter pedagogen Andrew Treneman til å få skikk på skolen. Disiplin er løsningen , mener Treneman – og med det er det duket for konflikter.

Fransklæreren, Kim Campbell, tar elevene i forsvar, mens livet til engelsklæreren Tom Clarkson er en salig røre. Hvordan kan han gifte seg med kjæresten og kollegaen Lorna Dickey når han er forelsket i Lornas bestevenninne, dramalæreren Izzie Redpath?

En annen fransklærer, Steph Haydock, er henrykt over at Jack Rimmer er blitt forfremmet til rektor. Nå har han makt, og sjarmen hans er vanskelig å motstå…

Ute i skolegården regjerer Donte Charles. Han er kul, opprørsk og populær hos jentene. Kjæresten Chlo lar seg lett forføre, men når Donte stjeler farens bil og tar vennene med på tur, får det fatale konsekvenser.

Britisk dramaserie, sesong 1
Produsert av BBC
Med Jason Merrells (Jack Rimmer), Denise Welch (Steph Haydock), Jamie Glover (Andrew Treneman), Angela Griffin (Kim Campbell), Jason Done (Tom Clarkson), Jill Halfpenny (Izzie Redpath) og Adam Thomas (Donte Charles)
Kontaktperson Hilde Ljøen, tlf: 23 04 72 36 / 95 70 11 47
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no
Hjemmeside: http://


LENKER
  • Hjemmeside