Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 22. juni 2000 kl 21.00 Hyperion Bay

Hyperion Bay (t)


NRK2 torsdag 22. juni kl 21.00
Hyperion Bay (5:17)

Fristelser og ansvar

Etter kjøpet av Hyperion Bays største og eldste hus håpet Dennis at han hadde overtalt Jennifer til å bosette seg der sammen med han. Men Jennifer klarer ikke å ta valget mellom auksjonshuset i San Fransisco eller livet i Hyperion Bay sammen med Dennis. Tvilen blir større når hun har en affære med en gammel flamme på en jobbreise.

Dennis gjør alt han kan for å overtale Jennifer til å flytte sammen med han, men hun er redd for å binde seg og klarer ikke å ta noen endelig avgjørelse.

Nick får et fristende jobbtilbud fra et konkurrerende byggefirma, og det skaper selvfølgelig irriterte spenninger mellom ham og faren Frank.

Amy og Nick har endelig fått informert alle om ståa i ekteskapet og har tatt ut separasjon. Hun tenker fortsatt mye på om de to virkelig har noen fremtid, men velger likevel å spise middag med en gammel venn.

Om serien
Dennis Sweeny (Mark-Paul Gosselaar) vokste opp i skyggen av sin utadvendte eldre bror Nick (Dylan Neal). Etter mange års rivalisering dem imellom forlot den sky og innesluttede lillebroren hjembyen Hyperion Bay. Flere år senere kommer han tilbake, totalt forandret, for å etablere sitt suksessfulle datafirma i hjembyen. Med datafirmaet lover han å gjenopplive byens døende økonomi.

Når familien og innbyggerne i Hyperion Bay møter igjen Dennis, er han blitt en selvsikker og suksessrik mann som også har en vakker kjæreste, Jennifer (Sydney Penny). Hjemkomsten skal imidlertid vise seg å bli alt annet enn problemfri. Storebror Nick har forandret seg til det verre siden high school. Han er ikke lenger fotballstjerne, familiebedriften hangler og ekteskapet med skolens vakreste, Amy, (Christina Moore), er i ferd med å gå i oppløsning. Når Dennis i tillegg returnerer som en suksessfull gründer, har Nick også mistet plassen som den ledende sønnen i familien.

NRK2 torsdag kl 21.00

Bilde
1. Jennifer (Sydney Penny) vil ike bli samboer, men det vil Dennis (Mark-Paul Gosselaar) .
2. Begge brødrene Sweeny sliter på kjærlighetsfronten. (Foto. Warner Bros.)

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Hyperion Bay
I hovedrollene: Mark-Paul Gosselaar, Dylan Neal, Sydney Penny, Christina Moore og Christa Sauls.
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.