Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 21. september 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

Cruz i klemme

Overkonstabel Maritza Cruz i
Overkonstabel Maritza Cruz i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Politikvinnen Maritza Cruz’ søster er myrdet av en av New Yorks narkotikabaroner. Cruz er kjæreste med konstabel Bosco, som blir mer og mer fortvilet over hva hun finner på.

Under feltarbeidet til en reportasjebok om narkotikahandel har den kjente journalisten Aaron Noble skutt ned og drept en pusher. Overbetjent Cruz tar sjansen på å dekke til det Noble har gjort, mot at han fører henne til mannen som myrdet hennes søster.

Skurring og søt musikk
Like før er førstehjelperen Kim på ambulanseteamet blitt invitert ut med den berømte Noble, og søt musikk har oppstått.

Samtidig opplever Bosco hvordan hans tidligere samarbeidspartner på jobben, Yokas, skyver ham lenger og lenger vekk. Er det på grunn av forholdet han har til Cruz?

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. For tiden har Bosco et kjærlighetsforhold til den nye overbetjenten, Maritza Cruz. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (sesong 4)
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Amy Carlson, Eddie Cibrian, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ruivivar, Skipp Sudduth og Jason Wiles
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse