Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 11. januar 2005 kl 21.40 Den tredje vakten

Overreaksjon i tjenesten

Bosco (Jason Wiles) overreagerer i tjenesten. (Foto: Warner Bros.)
Bosco (Jason Wiles) overreagerer i tjenesten. (Foto: Warner Bros.)
Bosco blander sammen private og faglige hensyn. Og den nye brannsjefen Jack Steeper akter å omorganisere Den tredje vakten.

Politimannen Maurice "Bosco" Boscorelli reagerer antagelig slik enhver av oss ville gjort om en forbryter hadde begynt å oppsøke vår mor. Iallfall tar Bosco voldsomt på vei da han får nyss om at den småkriminelle Allie Nardo har forstyrret hverdagen til gamle fru Boscorelli.

Tøff i uniform
Den nye og tøffe brannsjefen på stasjonen til Den tredje vakten er en mann full av nye ideer. Han forteller førstehjelper Kim at han akter å omorganisere.

Nå vil brannsjef Steeper ha ambulanseteamet med førstehjelpere, sjåfører og det hele vekk fra stasjonen.

Om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet. Kim har vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politimannen Maurice "Bosco" Boscorelli patruljerer gatene. Hans måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: Blessed and Bewildered
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Bosco (Jason Wiles) overreagerer i tjenesten. (Foto: Warner Bros. Television)
LENKER
  • Les mer