Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 31. desember 2008 kl 22.25 Underholdningskavalkaden 2008

Nyttårsfest med Øystein og Rune

Øystein Bache og Rune Gokstad byr på høydepunkter fra underholdningsåret på NRK. (Foto: Eirik Sivertsen, NRK)
Øystein Bache og Rune Gokstad byr på høydepunkter fra underholdningsåret på NRK. (Foto: Eirik Sivertsen, NRK)
Det er dukket for den årvisse vareopptellingen av NRKs underholdningstilbud til seerne. Denne gangen er det radarparet Øystein Bache og Rune Gokstad som skal korte ventetiden fram mot midnatt og det nye året.

Det betyr at Øystein og Rune er tilbake som generaler for mimrestunden på tampen av året, etter noen års pause. Alt fra humor og satire, musikk, spørrekonkurranser og reality til tung kultur og prisutdelinger står på programmet når de to presenterer NRKs underholdende årskavalkade.

Operaåpning
Åpningsgallaen for Den Norske Opera og Ballett 12. april var en av årets store produksjoner for NRK, der Arild Erikstad, Anne Grosvold og Marit Åslein loset oss gjennom en helaftens festforestilling. Det storslåtte innslaget med Verdis "Slavekoret", framført av 450 amatørsangere fra hele landet, er et av høydepunktene vi får gjenoppleve.

Amatørsang av et annet slag fikk vi i nyskapningen Showbiz, der Christine Koht og Klaus Sonstad plukket ut talenter på norske arbeidsplasser.

Borettslaget og nasjonal dugnad
Klassefesten, 20 spørsmål, Kvitt eller dobbelt og Melodi Grand Prix i både junior- og voksenformat har sin opplagte plass i programmet, likeledes fredagsrekka med Beat for beat, Nytt på nytt og Grosvold.

Av andre seerfavoritter kan nevnes Borettslaget, Den store reisen, Dyrisk, Reinlykke og Berulfsens pengebinge. Det blir også et tilbakeblikk på sendingen fra NRKs store, nasjonale dugnad, TV-aksjonen, som i 2008 gikk til inntekt for Blå Kors.

Egenproduksjon fra Underholdningsavdelingen (2008)
Programledere: Øystein Bache og Rune Gokstad
Prosjektleder: Lisbeth Larness Roås
Pressekontakt/programinformasjon: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 951 00 299
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no