Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 13. januar 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Den enslige politimann

Politiinspektør Sully (Skipp Sudduth) blir forlatt av sine kone. (Foto: Warner Bros.)
Politiinspektør Sully (Skipp Sudduth) blir forlatt av sine kone. (Foto: Warner Bros.)
Sully har hatt en tøff periode med to New York-bander, den ene ledet av russeren Fydor Chevchenko. I et av slagene ble stesønnen til Sully skadet. Men nå går Sully inn i en enda tøffere periode av sitt liv.

Også Sullys kone Tatiana er russer, og helt plutselig og uten forvarsel forlater hun ham. Sully oppsøker fader Romeo, en katolsk prest, som han også har vendt seg tidligere. En gang var da Sully havnet i en husbrann der Manuel Velez reddet et lite barn fra den sikre død med sitt eget liv som innsats. Senere oppdaget Sully at helten Velez i virkeligheten var en fengselsfugl på rømmen.

Feil mann
Sully gjorde aldri noe med det, ikke før han ble klar over at Velez ble plaget av utpresseren Bill Stram. I en skyteepisode rammet Sully feil mann da han ville beskytte Velez mot Stram, og Velez falt død om. Og nylig holdt Sully på å ta livet av en av sine egne da han var på vakt, igjen fordi han feilberegnet.

Troen på Gud
Sully tilkjennegir overfor fader Romeo at han har mistet troen på Gud. Da er det at fader Romeo gir sitt sognebarn et godt råd.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Les mer:
: : http://

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch (year 3), i kveld: "The Unforgiven"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse