Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 7. april 2001 kl 18.30 Reser

Reser (ttv)


NRK1 lørdag 7. april kl 18.30
Reser

D\'Sound på Inderøya

Som vanlig er Stine og Stian på tur med Reser-bilen, og i kveld besøker de Inderøy nord for Trondheim. Foruten stedets ungdom møter programlederne plateaktuelle D\'Sound.

Kveldens program blir sendt fra brygga og en internettkafé for ungdom. Hva er normalt, og hva er unormalt, er spørsmålet Stine og Stian stiller Inderøys yngre garde.

Vi får også en omvisning på Inderøy av en inder (alias Stian), som prøver å finne sine røtter...

Spiller på bryggen
I forrige måned kom D\'Sounds tredje plate ut, \"Talkin\' Talk\", som ble godt mottatt av pressen. Stine og Stian har gleden av å treffe den populære gruppen, som siden sommeren 1995 har bestått av Kim Ofstad (trommer), Jonny Sjo (bass) Simone (sang).
Første gang D\'Sound opptrådte offentlig var i forbindelse med Oslo Rockefesetival \'94, på en utescene på Youngstorget. Siden har det gått slag i slag for gruppen som har skiftet stilarter underveis. I begynnelsen gikk det mest i grungestil og senere acid jazz. De to siste årene er musikken blitt mer og mer en blanding av jazz, soul, R&B, drum & bass.
I kveldens \"Reser\" dukker de opp på brygga for å spille for oss.
NRK1 lørdag kl 18. 30

Egenprodusert barne- og ungdomsprogram
Programledere: Stine Buer og Stian Barsnes Simonsen
Prosjektleder: Paal Ritter Schjerven
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53 (anna- marie.normann@nrk.no)

Bilder
1. En forvirret inder i Stia Barsnes Simonsens skikkelse tror han endelig har funnet tilbake til sine røtter på Inderøy.(NRK-foto)

2. Stine og Stian møter ungdom på Inderøy i Nord- Trøndelag. Dit kommer også D\'Sound for å spille på brygga. (NRK- foto)