Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 9. mai 2000 kl 22.30 U

U


NRK1 tirsdag 9. mai kl. 22.30
U (8:10)

U på tirsdag

...i kveld med rapport fra filmregissør Harald Zwart i Hollywood, grunnkurs i snus, en 20 år gammel millionær fra Bergen, Sam som sier nei til platekontrakt, Moby, Eskobar og Asian Dub Foundation. Og selvfølgelig med Silje, Rune, Aggie, Kjersti, og Håvard.

Helt siden han var ti år gammel, drømte Harald Zwart om å flytte til Hollywood og lage film. Nå har han bodd der i to år og er snart ferdig med sin første Hollywood-produksjon, \"One Night at McCools\".

U fikk være med Zwart på jobb en helt vanlig onsdag hvor han blant annet har møte med komponist Mark Shaiman som var Oscar-nominert for musikken til \"South Park\". U er de første i Norge som viser klipp fra filmen.

Grunnkurs i snus!
Snuser du så lite at snusen din blir tørr? Da kan du bare putte en skive rå potet i boksen, og vips, så blir den saftig og fersk. Dette og flere tips får nybegynnere i snus i kveld.

Gjester i studio
Første gjest i studio denne kvelden er 20 år gamle Stefan Hilt fra Bergen. Han har slått seg stort opp som importør av spillmaskinene Playstation 2 som han henter direkte fra Japan. På denne måten kan Stefan tilby Playstation 2 på det norske markedet lenge før den offisielle lanseringen som man antar er tidligst rundt juletider.

Stefan er sjef for sitt eget firma med fem ansatte, og er på god vei mot sin første million. Rune har med seg kalkulator i studio for å få bekreftet dette.

Kveldens andre gjest er Sam (Sampda Sharma). Hun er 20 år og en av få norske jenter som rapper. Sam er et skikkelig popstjerneemne: hun er pen, sjarmerende, smart og er utrolig karismatisk. Hun prater som en foss og nekter å la seg diktere av folk som prøver å forme henne. Sam har tidligere sagt nei til platekontrakt, og Håvard snakker med henne om nettopp dette.

Send en mail til u@nrk.no eller SMS: send u til 1987

NRK1 tirsdag kl. 22.30

Bilde:
1. De fem programlederne.
2. Sam er gjest i studio i kveld.
3. Stefan Hilt er sjef for sitt eget firma.(Foto: Ole Kaland)


Egenprodusert kultur- og underholdningsprogram
Pressekontakt U: Åse Mørk (ase.mork@nrk.no) 23 04 20 50
Redaksjonsledere U: Marius Hoel (marius.hoel@nrk.no) 23 04 53 46 og Jan Strande Ødegårdstuen (jan.strande.odegardstuen@nrk.no) 23 04 85 16
Pressetjenesten NRK: Sabine Hammari (sabine.hammari@nrk.no) 23 04 99 18