Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 5. november 2002 kl 17.10 Da Capo

Lill Lindfors i Da Capo!

Vidar Lønn-Arnesen, Lill Lindfors og Gunvor Hals i Da Capo! i 1992 (Foto: Rune Lønn-Arnesen)
Vidar Lønn-Arnesen, Lill Lindfors og Gunvor Hals i Da Capo! i 1992 (Foto: Rune Lønn-Arnesen)
Programmet ble første gang sendt i 1992, og Lill Lindfors er en av gjestene sammen med Stein Ingebrigtsen, Merete Trøan og Arne Hestenes. Programledere er Gunvor Hals og Vidar Lønn-Arnesen.

Stein Ingebrigtsen synger sin kjente slager ”Landevei” og ”Bare du”, og Vidar Lønn-Arnesen snakker med Ingebrigtsen om hans karriere.

Merete Trøan kommer inn i studio som Snehvit med sju dverger etter seg. I 1992 spilte Merete Trøan i oppsetningen ”Snehvit” på Victoria teater i Oslo. Hun synger ”Hei hå, hei hå” og ”En dag er prinsen her”.

Journalisten og forfatteren Arne Hestenes forteller om den første novellen han fikk antatt, og vi ser også i klipp fra arkivet hvor Hestenes er programleder, og hjelper en ung mann med å holde orden på noen ballonger. Dette var i 1963. Arne Hestenes forteller også om hvordan han slapp til og fikk intervjue forskjellige kunstnere. Synge gjør han også - Dag Frølands ”Hestenes parodi”.

Lill Lindfors er like glitrende som alltid. Hun synger ”Går som en kar”, ”Musik skall byggas ut av glädje” , Evert Taubes ”Så skimrande var aldrig havet” og ”Du är den ende”. Lill Lindfors har også ett og annet å si om menn og musikk. Allsangene er ”Amanda fra Haugesund” og ”Stakkars, store, sterke karer”.

Egenprodusert underholdning fra 1991
Programledere Gunvor Hals og Vidar Lønn-Arnesen
Prosjektleder Øivind Thue
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83