Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 26. januar 2001 kl 20.05 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone (ttv)

NRK1 fredag 26. januar kl 20.05
Beat for beat - tone for tone

Grand Prix-deltakere i omkamp

I kveld får Ivar Dyrhaug celebert besøk i musikk-konkurransen. Den norske jentegruppen Charmed, som har fått et nytt medlem, skal kjempe mot regjerende Grand Prix-vinner fra Danmark, Brødrene Olsen.

Brødrene Jørgen og Niels Olsen har nok en gang tatt turen til Norge for å være med på et NRK-program. Sist vi så dem var på Momarkedet i høst, og de to brødrene er sanne norgesvenner. Her til lands har platen deres som inneholder Grand Prix-hiten \"Fly on the Wings of Love\", solgt til gull og ligget flere titalls uker på VG-listen. Hakk i hæl følger nå albumet med deres største hits.

Konserter på løpende bånd
Etter suksessen i Melodi Grand Prix tok det helt av for de to middelaldrende herrene. Niels Olsen tok permisjon fra jobben som musikksjef i Farum kommune, mens Jørgen som lærer er tilgodesett med litt lang ferie. De har vært på sommerturné i England, Tyskland, USA og Japan, i tillegg til at de har gjennomført 50 konsertoppdrag i Danmark. Det har med andre ord gått i ett siden seieren i Stockholm i mai.

Brødrene Olsen har lang fartstid i musikkbransjen, men har levd utenfor rampelyset i en årrekke. Nå når de er tilbake med brask og bram, unner alle dem medgangen. Som musikalske gjester hos Ivar Dyrhaug vil de nok bidra med flott underholdning!

Charmed med nytt medlem
Brødrene Olsens konkurrenter i kveld er, som i Stockholm, jentene fra gruppa Charmed. Charmed har fått et nytt medlem, Marit Strømøy, mens Oddrun Valestrand og Hanne Haugsand er fortsatt med på laget. Også Charmed har bak seg en hektisk turnéperiode etter Grand Prix, og også de har gitt ut album. Den har riktignok ikke på langt nær nådd de høyder som Brødrene Olsens, men underholdningsevne og sjarm har jentene nok av, og det betyr mye i \"Beat for beat\".

NRK1 fredag kl 20.05

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
1. Ivar Dyrhaug (i midten) og deltakerne Jørgen og Niels Olsen sammen med jentene fra gruppa Charmed: Hanne Haugsand, Oddrun Valestrand og Marit Strømøy. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
2. Melodi Grand Prix-vinnerne Brødrene Olsen: Jørgen og Niels. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
3. Jentene fra Charmed: Hanne Haugsand, Oddrun Valestrand og Marit Strømøy. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)