Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 6. juli 2004 kl 23.25 Lydverket Quart spesial

Bli med på festival!

Siri Høstmælingen gleder seg til å gi Lydverkets seere gode musikkopplevelser fra Quartfestivalen. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Siri Høstmælingen gleder seg til å gi Lydverkets seere gode musikkopplevelser fra Quartfestivalen. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
For tredje år på rad reiser Lydverket til Quartfestivalen for å gi NRKs seere den gode festivalopplevelsen. I år er programmet bedre enn noensinne, og toppartistene står i kø på scenen. – Vi skal vise utdrag fra de beste konsertene og gi seerne masse god musikk, lover programleder Siri Høstmælingen.

For de som ikke har anledning til å reise til Quartfestivalen, sørger Lydverket for at Quartfestivalen kommer hjem i tv-stua. Hver kveld hele uka byr Siri og co. på det beste av det beste.
- TV-seerne får oppleve artistene samme kveld som de står på scenen i Kristiansand, sier Siri, som selv gleder seg aller mest til The Pixies, Franz Ferdinand, Scissor Sisters, Sean Paul, Kelis, The Von Bondies og The Darkness – for å nevne noen…

Superstjerner hver kveld
Hvilke konserter som filmes, er ikke avklart, men Lydverket lover å by på store artister hver eneste kveld.

På den offisielle åpningsdagen til Quartfestivalen 2004, sender Lydverket konserthøydepunktene fra den aller største scenen på festivalområdet. Det betyr at det blir mye hip hop. Det blir høydepunktene fra konsertene til norsk-indiske Samsaya, sørstatsmitraljøsen Cee-Lo, britisk hip hops største helt Roots Manuva, og ikke minst den amerikanske kvartetten Black Eyed Peas. De har toppet hitlistene over hele verden det siste året med sine happy og dansbare slagere "Where Is the Love", "Shut up" og "Hey Mama".

Siden Quartfestivalen tjuvstartet mandag med legendariske Morrissey, er det ikke umulig at Lydverket også kan by på en godbit fra den konserten.

I tillegg til utdrag fra de feteste konsertene blir det også mye annet festivalsnadder.

Årets Quartsendinger
(Med forbehold om endringer i sendetidspunkt)

NRK1 tirsdag 6. juli kl. 23.25
NRK1 onsdag 7. juli kl. 23.25
NRK1 torsdag 8. juli kl. 24.00
NRK1 fredag 9. juli kl. 24.05
NRK1 lørdag 10. juli kl. 23.15


Egenproduksjon fra NRK Ung
Programledere: Siri Høstmælingen
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78,