Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 10. februar 1999 kl 21.30 U: Filter 2000

U: Filter 2000 (ttv)

NRK2 onsdag 10. februar kl 21.30
U: Filter 2000

Den uendelige reisen
U: Filter-reporterne fortsetter i kveld sin uendelige reise på jakt etter sannheten om livet, tilværelsen og landet Norge.
Lasse har undertrykt detektivbehovene sine siden han var liten gutt. Det var ikke populært å drive med slike ting hjemme hos Lasse, så det ble perlebrett og miljøklubb.
Men i de mystiske omgivelsene i Vesterålen bobler de undertrykte følelsene opp til overflaten igjen, og han bestemmer seg for å etablere et detektivbyrå.
Yngvild får et gjensyn med Tommy, som kanskje er Ottas sterkeste mann. Han tror på de gamle gudene og er den eneste i Gudbrandsdalen som driver med bloting. Yngvild får bli med ham på skogstur.

Morten får hjemlengsel omlag en gang i året. Da reiser han hjem til Brønnøysund med høye forventninger. Problemet er at tingene aldri blir slik han hadde trodd. Vennefestene er ikke hva de engang var, og han blir satt til å skrubbe dusjen med det samme han setter fra seg bagen hjemme. Men det er en Askepott også i dette eventyret.
Christer føler press fra venner og familie om at han må bli noe. Som kjørende Filter-reporter har han god tid til å tenke over livet og tilværelsen.Han kjører rundt på Vestlandet og lurer på om han kanskje skal satse på et av yrkene som var hans favoritter i barndom og ung alder. Og hvorfor må man egentlig bli noe? Er det et mål?
NRK2 onsdag kl 21.30
Reprise NRK1 kl 24.15 og 16.2. kl 15.30

For mer informasjon: Synne Kjelstad, tlf 23042684

Egenprodusert magasin fra NRK2
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Siri G. Meyer, tlf. 23048123