Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 4. januar 2005 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Nye episoder om gjengen i Melbourne

Kelly og Evan har fått nok av leieboerne i annen etasje, Adam, Lucy og Nikki. Hvis de ikke ødelegger den felles vaskemaskinen, så bruker de opp alt det varme vannet. Og Lucys katt, Orlando, kommer stadig på ulovlig besøk i leiligheten nedenunder. Kelly prøver å snakke med dem, men får døren slengt i ansiktet hver gang. Hva er egentlig problemet deres?

Nikki har sluttet å røyke, og har store problemer med å kontrollere irritasjon og sinne. Adam holder det gående med to jenter på én gang, og satser på at Lucy og Nikki vil dekke for ham. Katten Orlando utnytter familiekonfliktene så godt han kan.

Kelly og Evan legger hodene i bløt for å finne en løsning på leieboer-problemet, men så dukker Bree – en sprudlende frisør med en mild hang til butikktyveri – opp og løser problemet for dem. Evan jobber på den andre romanen sin med Jemima, hans konsulent og eks-kjæreste. Hittil er forholdet helt profesjonelt, men Evan begynner å ane at han kunne ønske seg noe mer…

I mellomtiden blir Christian og Talias hjemlige velfungerende forhold forstyrret når Christians gamle venn, Stu, dukker opp på døren med rottweileren Buddha. Stu har nettopp brutt ut av et langvarig forhold, og dette får Christian til å vurdere sitt eget forhold.

Både konflikter og spenningsnivå truer med å forårsake en eksplosjon i leiegården. Og når leieboerne oppdager at alle sammen deler Orlandos lopper, erklærer Kelly krig.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie, serie 4
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Truth about Cats and Dogs – Part One"
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78