Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 30. mars 2003 kl 17.30 Styrk mobil - et livssynsportrett

Heks første gjest i Styrk mobil

Sissel Tvedte starter hver morgen med meditasjon og bønn klokken 04. Programleder Styrk har mye å lære. (NRK-foto)
Sissel Tvedte starter hver morgen med meditasjon og bønn klokken 04. Programleder Styrk har mye å lære. (NRK-foto)
Nesten 40 gjester besøkte "Styrk live" på NRK1 og NRK2 sist høst. Nå dukker noen av dem opp igjen i den nye vårserien med livssynsportretter, "Styrk mobil". I løpet av sesongen møter vi seks halvgale mennesker og en ikke helt god programleder Styrk Fjærtoft Trondsen (33) med sin Mini- og mobiltelefondille. Første gjest er Sissel Tvedte (71).

Hun er flere ganger brent til døde på bålet og kjenner ennå smerten og lukten av svidd hår. Hun har ikke tall på hvor mange ganger hun har levd så langt, men kan fortelle at døden er vidunderlig. I dag stiller Sissel Tvedte (71) lys levende hjemme i Son i møte med "Styrk mobil".

Ber til elefant
Sissel Tvedte er terapeut og levende opptatt av liv og død. Styrk reiste til hennes hjem og kurssenter Lykleungen i Son for å lære seg skikkelig pusting. Der møtte han en ny verden med flere husalter og en Sissel som hver morgen klokken fire ber til både Jesus, engler og en elefant.

I programmet lærer Sissel bort et nyttig triks for hvordan man skal strekke ut blæremeridianen og slik kunne sovne på et blunk. Programlederen er lærevillig og lydhør, men har nok rimelig langt igjen for å bli reinkarnert til et bedre liv etter dette.

Gjestelisten
På gjestelisten i "Styrk mobil" utover våren finner vi i tillegg til Sissel Tvedte mirakelmannen Svein-Magne Pedersen, basehopperen Terje Halvorsen, bifile Richard Bruvoll jr., helvetesmannen Leiv Koksvik og en ung, foreløpig ukjent gjest. .

Egenprodusert livssynprogram
Programleder Styrk Fjærtoft Trondsen
Pressekontakt Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53