Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 5. juli 2006 kl 22.10 Sporløst forsvunnet

Soldat meldt savnet

Jack Malone (Anthony LaPaglia) reiser helt til Irak på jakten etter en sporløst forsvunnet soldat. (Foto: CBS Worldwide Inc.)
Jack Malone (Anthony LaPaglia) reiser helt til Irak på jakten etter en sporløst forsvunnet soldat. (Foto: CBS Worldwide Inc.)
FBI-etterforskerne reiser til krigsherjede Irak i kveldens episode. En amerikansk soldat er blitt borte, og det viser seg raskt at det kan være flere årsaker bak forsvinningen.

Den amerikanske soldaten Kevin Grant (Devon Gummersall) blir sporløst borte etter å ha vendt hjem fra krigen i Irak. Det viser seg raskt at hjemkomsten trolig ble alt annet enn gledelig for Grant; forretningen hans er slått konkurs og han er i ferd med å miste huset.

Når FBI-etterforskerne blir bedt om å bistå i søket etter Kevin Grant, kommer de i kontakt med hans forlovede, Sara. Hun kan fortelle at Grant forgjeves prøvde å rette opp de økonomiske problemene han var havnet i.

Siden avslører FBI-agentene en mystisk dekkoperasjon, trolig iscenesatt av Grant. Høyst sannsynlig ble han også skadet av en skuddveksling som kom ut av kontroll. Med disse opplysningene i bagasjen reiser Jack Malone og Danny Taylor til Irak for å finne mer informasjon om den desperate soldaten.

Om serien:
I "Sporløst forsvunnet" ("Without a Trace"), følger vi en gruppe spesialetterforskere i FBI som arbeider med å spore opp savnede personer.
Anthony LaPaglia spiller den tøffe, men også medfølende etterforskningslederen
Jack Malone som er sjef for et team på fire medarbeidere. Kvinnene på laget er den vakre og uredde Samantha Spade (Poppy Montgomery) og hennes jordnære kollega Vivian Johnson (Marianne Jean-Baptiste). Danny Taylor (Enrique Murciano) er en lidenskapelig type, samtidig som han nødig utleverer sitt privatliv. Martin Fitzgerald (Eric Close) var ny i teamet i første sesong av serien. Han besto prøven, men har mye igjen å lære.

Første sesong av "Sporløst forsvunnet" ble sendt på NRK1 høsten 2004/våren 2005.

Amerikansk krimserie (2002)
Originaltittel: Without a Trace
Episode 17, sesong 2: Gung-Ho
I rollene: Anthony LaPaglia (Jack Malone), Poppy Montgomery (Samantha Spade), Marianne Jean-Baptiste (Vivian Johnson), Enrique Murciano (Danny Taylor) og Eric Close (Martin Fitzgerald)
Produsert av Jerry Bruckheimer Television i samarbeid med Warner Bros. og CBS
Pressekontakt: Marianne Vinje, 23 04 99 18/988 588 80


LENKER
  • Hjemmeside: 
  • Les mer: