Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 20. februar 2002 kl 21.40 Du skal høre mye

Milda og Oluf

Kveldens to historiefortellere er Milda Hestmark og Oluf Torsteinsen. Karl Gustav Gjertsen vil presentere ny remedier som er ”kjekt å ha”, og lege og revymaker Erik Wist er kveldens gjest.

Milda Hestmark, er en sprek dame med eget pensjonat på Vega. Milda har vært helgelandsmester i historiefortelling, og det kan man godt forstå når man ser og hører henne på Rorbua.

Sammen med Milda sitter Oluf Torsteinsen. Han er tidligere sjømann i utenriksfart som ikke klarte å pensjonere seg men ble vaktmester i Nordlandsbanken på sine eldre dager. Oluf er en historieforteller av rang og trollbinder alle med sin naturlige stil og perfekte timing. Det er også derfor Oluf har vært med i programmet fire ganger.

Vi møter også den velkjente tusenkunstneren Karl Gustav Gjertsen, som ikke har ligget på latsiden i det nye året og viser oss noen av sine rare oppfinnelser og underlige påfunn.

Kveldens artist er Erik Wist ,- professor i kreft med 17 års fartstid som lege og revymaker ved regionsykehuset i Tromsø. Han synger sin egen vise inspirert av Dalai Lamas besøk i Tromsø for kort tid tilbake.

Egenprodusert underholdning fra Tromsø
Programleder Tore Skoglund
Prosjektleder Esben Holm esben.holm@nrk.no
Produksjonsleder Eirin Bjørnstad
Pressekontakt Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53/907 75 758
duskalhoremye@nrk.no