Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 24. oktober 2004 kl 17.30 Mon tro

Vendepunktet

En stor krise kan gjøre at livet får en ny retning, et nytt innhold som man ellers aldri hadde fått tak i. Lasse Gustavsson og Svein Erik Bakke forteller sine historier i "Mon tro".

Den tidligere brannmannen Lasse Gustavsson har opplevd et stort vendepunkt i livet. Det synes på ham. Men bakom hans forandrede ytre etter gasseksplosjonen skjuler det seg også en gripende historie. Det er en historie om fortvilelse og håp. Det er den historien Lasse Gustavsson forteller til Hilde Skaugrud i kveld.

Du møter også en svært åpenhjertig Svein Erik Bakke som forteller om den såreste perioden av livet sitt. Det var da han gikk inn i en så tung depresjon at han bestemte seg for å avslutte alt. Avskjedsbrevene til hans nærmeste var skrevet. Beslutningen var tatt.

Historien ender heldigvis ikke der. Vaskekongens vei ut av uføret og konsekvensene det fikk for hans liv, hører du om i kveldens direktesendte program.

I studio sitter også flere andre mennesker som byr på sine opplevelser

Om Mon tro
Hilde Skaugrud er i gang med en ny runde livssynstalkshow i høst. "Mon tro" handler om livets viktigste spørsmål, og Hildes gjester deler sine egne sterke opplevelser med oss.

Seerne får mulighet til å sende inn spørsmål og kommentarer og på hver sin måte være med å påvirke programmet.

Programmene sendes fra Myrens Verksted hver søndag klokken 17.30 helt fram til jul.

Send SMS eller mail
Det er mulig å sende SMS med kommentar eller spørsmål til gjestene i programmet under sending. Adressen er: MON, mellomrom, melding til 2008.

I programmet er det også en avstemning. Det stilles et spørsmål som seerne skal svare ja eller nei på. Send SMS med JA eller NEI til 2008.

Man kan også bruke e-postadresse: livssyn@nrk.no

Egenprodusert livssynprogram fra NRK Fakta
Programleder: Hilde Skaugrud tlf 92249477
Prosjektleder: Marion Klaseie tlf 916 65 820
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf 23 04 78 53/907 75 758,

Vises også i Nett-TV.