Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 30. april 2009 kl 19.55 Pakket og klart

Sverige sett med britiske øyne

Engelsmannen Keith Foster kjører gjennom vårt naboland for å gi sitt syn på den svenske sommeren og svenske fornøyelser. (Foto: Anders Hellström, SVT)
Engelsmannen Keith Foster kjører gjennom vårt naboland for å gi sitt syn på den svenske sommeren og svenske fornøyelser. (Foto: Anders Hellström, SVT)
Våre naboer i øst har et lidenskapelig forhold til den svenske sommeren og egne turistattraksjoner. Men hvordan er det for en bister brite å tilbringe sommeren på rundreise i Sverige?

Engelskmannen Keith Foster setter seg inn i den eldgamle bilen til "Pakket og klart"-redaksjonen og kjører gjennom Sommer-Sverige.

Helt uten rosa briller skal han gi sitt syn på den svenske sommeren og de mest populære reisemålene. Turen går gjennom det sørlige Sverige, der han skal samle inntrykk og opplevelser.

Underveis besøker han Astrid Lindgrens verden, går i vannet i Göta Kanal, raner banken på High Chaparral og deltar i et ekte, svensk bilrace. Ferden avsluttes i Uppsala, der han blant annet snakker om blomstersex med Carl von Linné!

Dette er det tredje av seks reiseprogram som nå sendes i den svenske serien.

Svensk reiseserie i seks deler
Originaltittel: Packat & klart
Produksjon: Sveriges Television (2008)
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 95 10 02 99
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900
Hjemmeside: Packat & klart


LENKER
  • Packat & klart