Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 7. desember 2008 kl 23.15 Sporløst forsvunnet

Forsvunnet fra kvinneherberget

FBI-etterforskeren Jack Malone (Anthony LaPaglia) leder avdelingen for savnede personer i New York-politiet. (Foto: Warner Bros. Television)
FBI-etterforskeren Jack Malone (Anthony LaPaglia) leder avdelingen for savnede personer i New York-politiet. (Foto: Warner Bros. Television)
Fra et herberge for hjemløse kvinner i New York City er en av gjestene sporløst forsvunnet.

Ved FBIs avdeling for savnede personer i New York blir Jack Malone (Anthony LaPaglia) minnet om en gammel sak. Etterforskeren Malone kjenner fra før til tvillingbrødrene Rick og Greg Knowles som stepper inn gratis på fritiden for jobbe i kvinneherberget. Det var dem Malone hadde å gjøre med da han besøkte herberget sist gang.

Flere kvinner
Nå er en hjemløs kvinne meldt savnet fra herberget, og Jack mistenker først at tvillingen Rick har noe med forsvinningen å gjøre.

Så viser det seg at flere hjemløse kvinner er forsvunnet fra herberget de årene Rick og Greg har virket der. Har Rick greid å få sin identiske tvillingbror med på en sammensvergelse mot de bostedsløse kvinnene?

Om serien
I "Sporløst forsvunnet" ("Without a Trace"), følger vi en gruppe spesialetterforskere i FBI som arbeider med å spore opp savnede personer.

Hver episode byr på en avsluttet historie der etterforskningsgruppen forsøker å finne ut om personen har blitt bortført, drept, tatt sitt eget liv eller forsvunnet frivillig. I arbeidet følger de én hovedregel – å lære offeret å kjenne.

Serien er sendt tidligere.

Amerikansk krimserie (2004)
Originaltittel: Without a Trace
Episode 8, sesong 3: Doppelganger part 2
I rollene: Marianne Jean-Baptiste (Vivian Johnson), Anthony LaPaglia (Jack Malone), Poppy Montgomery (Samantha Spade) Enrique Murciano (Danny Taylor) og Eric Close (Martin Fitzgerald).
Produsert av Jerry Bruckheimer Television i samarbeid med Warner Bros. og CBS
Kontaktperson: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Les mer