Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 14. juli 2012 kl 20.10 Dagfinn Lyngbø: Evolusjon

Evolusjonær latterbombe


Dagfinn Lyngbø har en spesiell evne til å gjøre noe morsomt ut av den minste ting og det aller meste, med en fortellerglede som har blitt hans varemerke. Denne gangen tar komikeren for seg menneskets utvikling.

Temaet er med andre ord evolusjonen. Showet fikk terningkast seks og varm anbefaling i Bergens Tidene:

«Dagfinn Lyngbø har aldri tilhørt machovarianten innen stand up. Hans kjennemerke har vært det varme hjertet, de naivt intelligente spørsmålene, de snodde synsvinklene, evnen til å gjøre gull av både gråstein og diamanter. Det er et adelsmerke, og her videreutvikler og findyrker han sitt spesiale. Han har også findyrket kroppsspråket inn i en uhyre kontrollert ulenkelighet, der virkemidlene er enkle og effektive, på samme måten som stemmebruk, mimikk og timing er det. Alt er på plass. Lenge leve evolusjonen.»

Dagfinn Lyngbø er en av de mest folkekjære komikerne vi har i Norge. Han begynte som stå opp- komiker på en liten pub i Bergen, med korte, ukentlige opptredener. Han har senere bygget seg opp en solid fanskare gjennom årene og trekker fulle hus på helaftens forestillinger landet rundt.

Programmet er sendt tidligere.

Egenproduksjon 2011
Prosjektleder : Stian Malme
Pressekontakt : Sarah Jordanson Fauske, tlf: 415 06 747/ 23044064
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice: info@nrk.no, tlf: 815 65 900