Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 19. april 1999 kl 19.00 Fotball, menn: Tippeligaen: Skeid-Vålerenga

Fotball, menn: Tippeligaen: Skeid-Vålere

NRK2 U: Musikk

U: Musikk i uke 16

PopTV mandag kl 19.00
Manic Street Preachers har høstet mange lovord etter utgivelsen av den mesterlig melankolske plata \"This is my Truth, Tell me Yours\". Pop-TV møtte dem da de var i Norge for å spille konsert, og neste uke viser de videoene som har inspirert dem, og som de har spesielle minner fra.
PopTV er programmet der ulike artister - med eller uten TV-tekke og erfaring - får spille sine yndlingsvideoer for deg.\"Pop- stjernene\" fungerer som programledere og velger videoer ut fra høyst personlige kriterier.
PopTV er rett og slett et program med stjerner uten nykker!
Jazz & Heavy tirsdag kl 19.00
Hva er det med damer? Tonny har begynt å bruke hårskum, og Geir pusser finskoene sine - alt i anledning en date, men mørke hemmeligheter skaper raskt problemer for våre to venner...
I tillegg oppdager Tonny det satanistiske budskapet i Geirs musikk, og går gjennom en av musikkvideoene hans med sjokkerende resultat. \"Helvete er fabelaktig!\", utbasunerer musikken, og det kan ikke Tonny godta...
Tony & Geir er begge musikkelskere, men sterkt uenige om hvilke premisser som ligger til grunn for \"god musikk\". Tonny sverger til frijazz mens Geir står med begge beina godt plantet i heavy metal-land. Dermed er det duket for musikkdiskusjon på høyt plan! At disse guttene nå også deler leilighet, og har en forkjærlighet for tall og statistikker, gjør ikke diskusjonene mindre livlige. Se opp for rare musikkvideoer!
M onsdag kl 19.00
David Sylvian er grunnleggeren av bandet \"Japan\". Han har også gitt ut flere soloplater. Til Per Sundnes snakker han om både band- og solokarriere.
Kjell Paulsen har møtt Eva Dahlgren og snakker med henne om suksessen i Sverige.
\"Snowpony\" består av Katharine Gifford, tidligere keyboardist for \"Stereolab\" og Debbie Googe fra \"My Bloody Valentine\". Nazneen Khan har snakket med dem om musikklivet, og om den nye plata.
Musikkmagasinet \"M\" er et ukentlig program som dekker et vidt spekter av musikkstiler. Du får intervjuer og musikkvideoer med artister fra både inn og utland. Magasinet inneholder bl.a. reportasjer laget av de tre profilerte reporterne Nazneen Khan, Kjell Paulsen og Per Sundnes.
\"M - for deg som er litt mer musikkinteressert enn \"Absolute Music\"- kjøperen\".

Pressekontakt U: Musikk: Lars Nedland, tlf. 23042880, 90565853
mail: lars.are.nedland@nrk.no