Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. september 2007 kl 21.20 Med hjartet på rette staden

Walker, Miller, Bellamy og de andre

Med hjartet på rette staden: Politikonstabel Rob Walker (Jonathan Kerrigan) klar for utrykning i
Med hjartet på rette staden: Politikonstabel Rob Walker (Jonathan Kerrigan) klar for utrykning i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Granada International)
En brødbil blir stjålet fra bakeriet i Aidensfield. I rask rekkefølge forsvinner også pengene fra bilverkstedet til Bernie, sammen med utstyr for omlakkering av biler. To menn på en motorsykkel er observert i forbindelse med hendelsene.

Walker er førstemann til bilverkstedet, og av vitneforklaringene etablerer han at motorsykkelen brukt i biltyveriet hos bakeren er av samme type som i pengeranet. Bellamy foreslår at medlemmer av familien Mottram kan stå bak forbrytelsene. De bor ute på lord Ashfordlys eiendom.

Ventress’ forbryterarkiv
Gamle Ventress på politikammeret kan bekrefte at medlemmer av Mottram-familien tidligere er dømt for biltyveri. Walker, Bellamy og Miller anser saken for å være oppklart.

De følger etter Mottram-mennene til en lagerbygning, hvor de overrasker dem. Men de finner verken stjålne biler eller utstyr for omlakkering der. I forhør nekter Mottram-folkene for ethvert kjennskap til tyveriene.

Like ved Aidensfield skjer samtidig nok et tyveri av et kjøretøy, og tyvene kan umulig hete Mottram…

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Heartbeat (serie 15)
Kveldens episode: This happy breed
Produsert av: Granada International
Med bl.a. William Simons (Alf Ventress), Peter Benson (Bernard "Bernie" Scripps), Sophie Ward (Helen Trent), John Duttine (George Miller), Derek Fowlds (Oscar Blaketon), David Lonsdale (David Stockwell), Tricia Penrose (Gina Ward), Jonathan Kerrigan (Rob Walker), Mark Jordon (Phil Bellamy), Gwen Taylor (Peggy Armstrong)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no
Mer om serien: http://www.itv.com/page.asp?partid=1876