Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 25. september 2006 kl 23.10 Store studio

Djevel i moteverdenen

Per Sundnes og Anne Lindmo leder Store studio. (Foto: Jan Alsaker)
Per Sundnes og Anne Lindmo leder Store studio. (Foto: Jan Alsaker)
Store studio har invitert to moteeksperter for å snakke om verdens kanskje mest kontroversielle moteredaktør – nemlig Anna Wintour i Vogue. Filmen "The Devil Wears Prada" har snart norgespremiere.

Anna Wintour er en av moteverdenens mektigste og mest fryktede mennesker. Som redaktør i Vogue kan hennes dom starte eller avslutte en designers karriere. Meryl Streep spiller Anna Wintour i filmen som skal være inspirert av henne, betegnende kalt "The Devil Wears Prada". Vanessa Rudjord, redaktør i motemagasinet Costume, og motejournalist Sissel Hoffengh i Dagsavisen, forteller mer om den fryktede fashion-furia'n.

Cohen på norsk
Snart kommer Leonard Cohens nyeste bok, "Lengselens bok", på norsk. 15 norske fans og gjendiktere, blant dem Kari Bremnes, har gitt Cohen en norsk språkdrakt. Kari Bremnes er gjest i Store studio sammen med Cohen-kjenner Håvard Rem.

Suzannah & The Magical Orchestra fremfører sin kritikerroste versjon av Cohenmelodien "Hallelujah".

Om programmet
Store studio er NRKs populærkulturelle mandagstalkshow. Anne Lindmo er fremdeles programleder, mens popreporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i popuniverset. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2006)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup , 23 04 77 51 (92 01 55 79),
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.no