Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 28. september 2010 kl 22.30 Ta en Tattoo

Tatoveringstabber


I kveld tar Morten Skovdahl for seg tatoveringstabber. Han er nemlig langt fra den eneste som har tatoveringer han angrer på. Hvem har skylda – fylla eller Syden?

Dette er de to vanligste årsakene til tatoveringstabber. Morten møter blant andre Olav Trygvasson som har en rekke hjemmelagede merker på kroppen etter en fuktig kveld, og en svenske som har tatovert seg selv på et meget intimt sted.

En tatoveringstabbe blir til
Vi får også være med når en tatoveringstabbe blir til. I regi av redaksjonen i mannebladet FHM skal leserne plukke ut en tatovering blant fem forferdelige forslag. Så skal de kåre en vinner som får denne tatoveringen utført av selveste Louis Molloy, kjent som mannen som har tatovert store deler av kroppen til David Beckham og London Ink.

I kveld er det tatovør-paret Pero og Maya sin tur til å lage hvert sitt forslag til Mortens nye tatovering. Vi blir også kjent med de to yngste jurymedlemmene, nemlig Mortens to døtre Charlotte (10) og Ida (7).

Om serien
NRK og Limelight Film & TV har laget Norges første tv-serie om tatoveringer! Gjennom seks episoder følger vi programleder Morten Skovdahl i hans jakt på den ultimate tatovering.

Med seg på veien har han sin mentor Super’n (også kjent som en del av Berserk-mannskapet), 7 tatovører som tegner hvert sitt forslag til den nye tatoveringen, og en egen jury som skal hjelpe Morten å ta det avgjørende valget. Juryen består av Gerd Liv Valla, Alex Rosén, Jenny Skavlan, Mortens døtre Charlotte (10) og Ida (7) og tatoveringsdommer Carl Bergsvik.

Programserien inneholder også tatoveringshistorie, messer, tabber, inspirasjon, kjendiser, eksperter, tips og triks. Alt pakket inn i selvironi, humor og galskap.


Underholdningsserie i 6 deler
Produsert av: Limelight Film og TV A/S for NRK (2009)
Programleder: Morten Skovdahl
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf 23 04 41 01/975 252 87
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900
Publikumssevice
LENKER
  • Følg oss også på facebook