Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 12. mars 1999 kl 19.15 Som Tracey ser det

Som Tracey ser det (t)

NRK2 fredag 12. mars kl 19.15
Som Tracey ser det

Penga eller livet
Tracey Ullman må selvfølgelig ta opp temaet penger også. Hun har herjet med de fleste andre universelle temaer som moderskap, sex, romantikk, veldedighet og død.
Tracey Ullman har tjent gode penger på sitt komiske talent. Hun åpner da også kveldens episode med å takke publikum fordi hun anser dem som investorer i sine show.
Hennes Kongelige Høyhet prøver å selge en kongelig tittel til Shaqille O\'Neal. Drosjesjåføren Chics regnskaper blir gjennomgått av en revisor - og huff, det ser ikke bra ut. Ruby prøver å kjøpe sigaretter og alkohol med frimerker. Fern og Harry investerer i en østerriksk gård mens Linda opptrer i programmet \"Family Spending Channel\" for å selge sine spesielle dukker.

Om serien
Den prisbelønte skuespilleren Tracey Ullman har den unike egenskap at hun kan ikle seg hvilken som helst personlighet og få det til å virke troverdig - og morsomt. Serien er bygget opp rundt Traceys evner som komediespiller og talent for å være \"kameleon\". Hun spiller selv alle figurene som hun for øvrig har kreert alene.
Tracey Ullman har mottatt flere Emmy-priser for sin innsats i \"Tracey takes on..\" Prisene i kategoriene beste komedie, musikk, underholdningsserie, makeup og kostymedesign gikk til hennes nyskapning.
Tracey Ullman er best kjent for \"The Tracey Ullman Show\" og filmen \"Plenty\" hvor hun spilte mot Meryl Streep.
Som Woody Allen har sagt det: \"Tracey Ullman er et geni!\".
NRK2 torsdag kl 20.00
Tidligere sendt 19.11.98

Amerikansk komiserie
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
I rollene: Tracey Ullman
Produksjonsselskap: HBO