Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 3. mai 2006 kl 20.55 Larry Sanders-show

Hemmeligheter avsløres

Etter at han oppdager at manusforfatteren Jerry ikke har gjort sitt beste i det siste, skjønner Larry at han vet svært lite om sine medarbeidere. Han setter Beverly under press, og han får vite at Jerry har hatt en hyrdestund på arbeidsplassen med Sally, en ny medarbeider i showet.

Larry finner også ut at han var den eneste som ikke visste om affæren, og han forlanger at Arthur hjelper ham med å bli nærmere knyttet til sine medarbeidere. Larry bestemmer seg for å kontakte Jerry selv, og fortelle at enten gjør han det slutt med Sally eller mister jobben.

Hank sender ut nyhetsbrev til sine fans som han dikterer til Darlene. Nå kommer han på at han vil skrive om Jerry og Sally som hadde sex på parkeringsplassen. Larry er i gang med å gi Jerry sparken, men går med på å beholde ham etter at Jerry har bedt på sine knær.

Men kjødets lyst er sterk, og under innspillingen av et show oppdager gjesten Peter Falk Jerry og Sally i lidenskapelig omfavnelse på balkongen.

Om serien
Hver onsdag utover våren skal vi følge den amerikanske talkshow-verten Larry Sanders, både foran og bak kamera. Han er skapt av komikeren, tekstforfatteren og skuespilleren Garry Shandling, som her har blandet fakta og fiksjon på en helt spesiell måte. Shandling spiller selv rollen som Larry Sanders.

Sanders fremstår som en vellykket talkshow-vert, men i virkeligheten er han en svært sammensatt karakter. Han er egosentrisk, men har likevel dårlig selvtillit. Han er sta, men blir ofte vinglete når han får råd fra de underligste kanter. Han er redd for å få sparken av tv-selskapet, men klager stadig over dårlig behandling. Likevel er Larry eneste kaptein på skuta. Med seg har han produsenten Artie, en tøff tv-proff som er både mor, far, venn og manager for Larry, og assistenten Hank, en forfengelig og ikke altfor intelligent person hvis oppførsel medfører mange pinlige situasjoner.

Amerikansk komiserie (1992)
Produsert av HBO
Originaltittel: "The Larry Sanders Show"
Episodetittel: "Out of the Loop"
Med Garry Shandling (Larry), Rip Torn (Artie), Jeffery Tambor (Hank), Jeremy Piven (Jerry) og Kimberely Kates (Sally)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78