Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 18. september 2012 kl 21.25 Dama til OnklP

Dama til OnklP


Live Nelvik viser oss hvordan det er å være Dama til åtte kjente, norske menn!P3morgens Live Nelvik er denne uken dama til rapartist Pål "OnklP" Tøien, og finner ut hvordan det er å leve med ham privat, på jobb og sosialt.

Er OnklP et godt kjæresteemne, eller blir han bare en god kompis? Er han romantisk, og vil han ta vare på henne?

Live er med rapperen på jobb i studio sammen med rappartner Jaa9, blir med på russekonsert og kjendisparty, og alt går ikke så knirkefritt som Live skulle ønske i forholdet. Som OnklP selv sier: "En date med meg innebærer katastrofer".

Om serien
I "Dama til" kvalitetstester P3morgens Live Nelvik et knippe norske kjendismenn. På vegne av norske kvinner skal Live finne ut av hvordan de utvalgte mennene er som kjærestemateriale. Er de morsomme? Hvordan lukter de? Er de til å stole på? Har de selvinnsikt? Svaret får du når Live Nelvik går over dørstokken til kjendismennene og trer inn i deres private sfære.

Variasjonen er stor mellom Lives åtte kjæresteemner, og kjæresterollen blir derfor ulik fra uke til uke. Live kaster seg ut i de nye utfordringene med stor iver. Hvordan finner man for eksempel den beste kosestillingen i sofaen når man slapper av med håndballhunken Kristian Kjelling? Blir man bare latterliggjort, eller finnes det kjærestemateriale i imitasjonskunstneren og villbassen Kristian Valen? Og hvordan er egentlig livet som dama til Hans Olav Lahlum?

Sendt tidligere.


Produsert av NRK UNG
8 episoder
Produksjonsår: 2011
Prosjektleder: Øyvind Thoen
Med: Med: Live Nelvik, Kristian Kjelling, Kristian Valen, Hans Olav Lahlum m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl , tlf: 92403873
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice: info@nrk.no, tlf: 815 65 900