Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 6. september 2001 kl 20.55 På banen

På banen igjen

Herr og fru Pitt støtter sin tilkommende svigerdatter Jo – den beste spilleren på Castlefield Blues –  i en vanskelig tid for henne. (Foto: BBC)
Herr og fru Pitt støtter sin tilkommende svigerdatter Jo – den beste spilleren på Castlefield Blues – i en vanskelig tid for henne. (Foto: BBC)
Det går fort i svingene for de brave jentene på Yorkshire-laget Castlefield Blues - også i privatlivet. Den britiske dramaserien om jentegjengen som elsker fotball – og kjærestene sine – fortsetter utover høsten i nye episoder.

Sist vi møtte dem på NRK var i første halvår i fjor, da vi ble kjent med de fotballgær’ne jentene som støtter hverandre i tykt og tynt, både på og utenfor banen. Nå har BBC laget 13 nye episoder, der fotball, kjærlighet og intriger fortsatt er tema.

Jo i vitneboksen
Jo er lagets beste spiller, og i kveldens episode er hun temmelig nervøs. Kjæresten hennes, Ryan, står tiltalt for tyveri – enda en gang. Jo kjenner det krible i magen foran sin egen vitneforklaring i retten, og innerst inne føler hun at kjæresten Ryan er uskyldig. Hvordan kunne han vite at bilen han kjøpte, var stjålet? Det skal vise seg at hennes svigerforeldre gir henne verdifull støtte når rettssaken er over.

Ny trener, ny familie
Castlefield Blues trenger en ny trener og flere kandidater stiller til jobbintervju. Den første viser en altfor patroniserende holdning overfor jentene og vrakes.

Scott Bradley derimot er en kjekk trenertype som imponerer alle jentene i Castlefield Blues. Han får tilbudet om å bli ny trener for laget.

Engelsk dramaserie (BBC1)
Originaltittel: Playing the field
I rollene: Bl.a. Lesley Sharp, Melanie Hill, Brigit Forsyth, John Nesbitt og John Thomson
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Herr og fru Pitt støtter sin tilkommende svigerdatter Jo – den beste spilleren på Castlefield Blues – i en vanskelig tid for henne. (Foto: BBC)