Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. august 2006 kl 20.25 Espen, Kurt, Alejandro og Askil

De fire nye

De nye gitarkameratene: Askil Holm, Alejandro Fuentes, Kurt Nilssen og Espen Lind gjør stor suksess sammen. (Foto: Sara Johannessen/Scanpix)
De nye gitarkameratene: Askil Holm, Alejandro Fuentes, Kurt Nilssen og Espen Lind gjør stor suksess sammen. (Foto: Sara Johannessen/Scanpix)
"Gitarkamerat" er en ettertraktet benevnelse i norsk musikkliv. Den siste tiden har Kurt Nilsen, Espen Lind, Askil Holm og Alejandro Fuentes gjort stor suksess som "de nye gitarkameratene". I dette konsertopptaket hører man hvorfor.

De har hver sin solide solokarriere, men sammen opplever de om mulig enda større suksess. Det som begynte som et stunt på en privat tilstelning har siden blitt en rekke utsolgte konserter og plate som har gjort seg fortjent til platina. "De nye gitarkameratene" har tydeligvis funnet tonen, både med hverandre og hos publikum.

Hallelujah-stemning
I dette konsertopptaket fra Studio 1 på Marienlyst i mai demonstrerer de hvordan fire forskjellige artister og stemmer kan forenes til en velfungerende enhet. De fire synger både eget og andres materiale, blant annet Leonard Cohens "Hallelujah".

Egenprodusert konsertopptak fra NRK Underholdning (2006)
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup, 23 04 77 51/92 01 55 79
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900